TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Conţinutul acestui site este protejat de legea drepturilor de autor

2. Teatru Acum îşi rezervă dreptul de a-şi selecta temele de discuţie. (Puteţi însă propune teme prin trimiterea unui E-mail la teatruacum@yahoo.com)

3. Ţineţi cont de etichete! Abuzul de comentarii sau comentariile care nu au legătură cu tema în discuţie, duc la eliminarea mesajului.

4. Dacă ai ceva de spus, încearcă să nu faci greşeli de limba română. Mesajele/comentariile scrise incorect gramatical/incoerent/etc vor fi şterse.

5. Nu te exprima monosilabic. Evitaţi atacurile la persoană şi comentariile jignitoare. Limbajul vulgar nu este tolerat sub nicio formă.

6. Încurajăm opiniile contradictorii, dacă sunt făcute într-o manieră civilizată, fără a aduce prejudicii persoanelor în cauză şi dacă sunt susţinute cu argumente solide.
Discriminările de rasă, religie, sex, naţionalitate, vârstă, etnie, etc vor fi şterse.

7. Orice mesaj cu conţinut publicitar se şterge.
Dacă vrei să promovezi/să faci reclamă la un spectacol/film/proiect/trupă de teatru/etc anunţă în prealabil şi dacă putem, te ajutăm.

8. Nu folosiţi Caps Lock-ul decât dacă e necesar.
Comentariile care conţin din totalul de semne utilizate în alcătuirea lor peste 20% majuscule, vor fi considerate abuz şi vor fi şterse.

9. Dacă ceva nu îţi este clar (orice!) nu transforma nelămurirea într-un comentariu de genul "dar voi de ce nu aveţi aici aia" pentru că va fi şters.
Putem însă încerca să te ajutăm/să îţi explicăm dacă ne trimiţi un E-mail.

10. Teatru Acum nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul comentariilor publicate de către altcineva decât membrii ce formează echipa Teatru Acum.

11. Orice material de pe Teatru Acum poate fi preluat integral sau parţial după cum urmează :
- un articol : numai în cazul în care ai acceptul autorului.
- o ştire şi/sau o fotografie : numai în cazul în care este citată sursa (transformată în link). Ştirile/fotografiile de pe site nu pot fi reproduse de dvs dacă sunt modificate.

12. Teatru Acum îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment sau să întrerupă (temporar ori permanent), serviciile puse la dispoziţie (în totalitate sau numai în parte) fără o notificare în prealabil. Excepţie fac partenerii şi/sau susţinătorii acestui site.

13. Dacă ne scrieţi un E-mail veţi primi un răspuns în maximum 36 de ore.
Acelaşi lucru este valabil şi în cazul în care dvs postaţi un comentariu în completarea unui articol din care reiese că aşteptaţi un răspuns.

14. Prezentul set de reguli a intrat în vigoare pe 12.08.2009.
Teatru Acum îşi rezervă însă dreptul de a adăuga/completa/modifica regulile mai sus expuse.

Echipa Teatru Acum